Super Christma deals
Super Christma deals

Tack för att du är smakambassadör, som belöning får du hela 20% rabatt på Sverigeskafferiets juldelikatesskollektion. Gäller till den 31 december 2011.

Gilla oss på facebook och få 20% i rabatt. Klicka här.

Sverigeskafferiet

Vi önskar er en god jul!

Med Sverigeskafferiets delikatesser flyttar finkrogen in i Ert kök och oavsett tidigare kökskunskap kommer Ni att lyckas vid spisen.

Med Sverigeskafferiets delikatesser kommer du och familjen upptäcka att Er ordinarie inköpslista eller kylskåps innehåll av exempelvis sallad, örter, potatis, lax, kyckling, karré och ost gör dig och familjen till stjärnkockar och att finkrogen finns i Ert kök, alltid inom 30 minuter från start. Jo, det är faktiskt sant!

Om oss

Vi heter Pia och Lasse Schönemyr och har jobbat inom restaurang i hela våra vuxna liv. I botten är vi kockar men vi har haft förmånen att få utveckla och driva hotell & restauranganläggningar i landet som anställda och delägare.

Vi drömde om ett eget litet delikatessföretag och att hantverksmässigt utveckla moderna svensktillverkade kvalitetsdelikatesser att njuta till vardag och fest. Det var så vi resonerade 2008 och gör än idag. För vad kan vi mer begära än att ha så här roligt och att få leva i vår dröm.

Kontakta oss

Sverigeskafferiet AB Box 4103 SE-131 04 Nacka SWEDEN
Tfn +46 (0) 8 - 410 010 75

Besöksadress:
Gammeluddsvägen 28 132 46 
Saltsjö-Boo